Jäsenrekisteriohjelma Jäseri®

 
  Kotiin / Ylös / Palaute
-

Yleisesti
Hinnasto
Referenssit
Esittelyversio
Päivitykset
Linkkejä
Edelliset versiot
Postitukset

 

Jäsenrekisteriohjelma yhdistyksille

   

 

 
 

Jäseri-ohjelma on toimitettu jo 993 yhdistykselle.

Lataa esittelyversio tästä ja
tutustu...

 

Huom: Jos tarvitset jäsenrekisteriohjelman, jossa voi olla useita käyttäjiä samanaikaisesti, tutustu Netti-Jäseri palveluun tästä.

Jäseri on yhdistyksille kehitetty jäsenrekisteriohjelma jäsenrekisterin ylläpitoon, laskutukseen ja seurantaan. Suunnittelun lähtökohtana on pidetty ohjelman helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Mukana on myös sähköposti, jonka avulla yhdistys voi säästää tiedotus- ja laskutuskuluissa huomattavia summia.

  • Jäseri tulostaa mm. laskut, jäsenluettelot, otokset jäsenistä ominaisuuden perusteella, osoitetarrat jäsenistölle tai jäsenryhmälle ja lähettää joukkosähköpostit.

  • Jäserillä voit laskuttaa myös sähköpostitse. Laske kuinka paljon yhdistyksenne voi säästää postikuluissa pelkästään sähköisellä laskutuksella!

  • Jäsenistön ryhmittelyominaisuudet ovat Jäserissä laajat. Voit helposti ryhmitellä jäsenet esim. joukkueittain, hallitukseen kuuluvat, koiran omistajat jne. Sama jäsen voi kuulua useaan eri ryhmään.

Jäserin käyttöoikeuslisenssin voi ostaa tai vuokrata kalenterivuosittain. Lisäksi ylläpitosopimuksella saa uudet ohjelmaversiot Internetistä ladattuna sekä käyttötuen sähköpostitse edullisella vuosimaksulla. Ylläpitosopimus sisältyy vuokrattuun lisenssiin. Osto- ja vuokrahinnat löytyvät tästä.

Tukipalvelut

Web-Media tarjoaa Jäseri jäsenrekisteriohjelmalle myös käyttötukea.

Jäserin lisenssihintaan sisältyy maksuton käyttötuki sähköpostitse ja puhelimitse 2 kk:n ajan ohjelman tilauspäivästä lukien.

Lue lisää tukipalveluista tästä.

Ylläpitosopimukset

Jäseri ohjelmaa kehitetään jatkuvasti. Päivitykset uusiin versioihin ovat maksullisia. Tämä on luonnollisesti tuonut kysymyksiä siitä, milloin on "oikea aika" hankkia uusi versio.

Ylläpitosopimuksen ansiosta tätä kysymystä ei tarvitse enää esittää. Voit aina hakea käyttöösi ohjelman uusimman version.

Lue lisää ylläpitosopimuksista!

Postitukset helposti

Postitukset voi nyt helposti antaa postituksiin erikoistuneen yrityksen hoidettavaksi. Palvelun kautta voi postittaa niin jäsenkirjeet kuin laskutkin. Lue lisää suosittelemamme Postituspalvelu Navakka Ky:n yhdistyksille suunnatuista palveluista tästä.

Jäsenrekisterin vaihtaminen Jäseriin

Jäserissä on valmiina toiminto, jonka avulla csv-muotoisen jäsenrekisterin voi tuoda Jäseriin. Csv-muodossa jäsentietojen siirto onnistuu esim. taulukkolaskentaohjelmista helposti.

Monissa seuroissa on tälläkin hetkellä käytössä jokin jäsenrekisteriohjelma. Useista DOS / merkkipohjaisista ohjelmista jäsentietojen siirto Jäseriin onnistuu koneellisesti. Kun ohjelman vaihtaminen nykyaikaiseen Windows ohjelmaan tulee ajankohtaiseksi, kysy siirtotarjousta Web-Mediasta!

Esittelyversio

Jäseristä on haettavissa myös esittelyversio. Esittelyversio on sama ohjelma kuin varsinainen Jäseri. Esittelyversiolla ei kuitenkaan voi ilman rekisteröintiavainta tulostaa paperille mitään. Kaikista tulosteista näet kuitenkin todellisen esikatselukuvan kuvaruudulla.

Käyttöohje

Voit hakea myös Jäserin käyttöohjeen [2,5 MB] PDF muodossa.

Esite

Voit hakea ja tulostaa esitepaperin Jäseristä, jotta voit esitellä ohjelman kokoukselle. Esite on PDF muodossa.

PDF-tiedostojen lukemiseen tarvitset Adobe Reader ohjelmiston, jonka voit ladata koneellesi alla olevan painikkeen kautta

Uusi 10.0.x versio

Ylläpitoasiakkaille on lähetetty uuden version vaatimat rekisteröintiavaimet. Jos ette ole saaneet uutta rekisteröintiavainta, lähetä sähköpostitse viesti ja yhdistyksen nimi osoitteeseen timo.mattila@web-media.fi

Muille kuin ylläpitosopimusasiakkaille päivitys Jäseri 10.0 versioon on erikseen maksullinen.

Viimeisin päivitys 19.2.2016.

Räätälöinti

Jäseri sopii sellaisenaan, valmiin pakettituotteena useimmille yhdistyksille. Yhdistysten koko, toiminnan muoto ja käytännöt vaihtelevat kuitenkin suuresti. Jäseriä voidaan tarvittaessa räätälöidä vastaamaan juuri teidän erityistarpeisiinne.

Räätälöinnillä ohjelma voidaan saada vastaamaan teidän tarpeisiinne perusversiota paremmin. Tarpeita voivat olla esim:

  • Lisäraportit
  • Jäsenkohtaisten lisätietojen tarve
  • Erityiset laskutusperusteet
  • Laskutuksen ja suoritusten seurannan tarpeet
  • ...

Räätälöintityön lähtökohta on tuntiveloitus. Työstä tehdään aina tarjous, jossa kuvataan ohjelmaan laadittavat lisätoiminnot sekä hinta.

Lue lisää räätälöinnistä.

Otahan yhteyttä!

Pyydän ottamaan yhteyttä, Jäseri kiinnostaa
Pyydän lähettämään Jäseristä esitteen postitse (sama esite tulostettavissa PDF-muodossa)

Nimi
Tehtävä
Yhdistys
Osoite
E-mail
Puhelin

 

 

 

Email: timo.mattila@web-media.fi  |  Copyright © 1999 - 2016 Web-Media  |  Viimeinen päivitys: 19.02.2016